Hej,


På Lördag den 7e oktober är du välkommen på Arvikamârten!


Du får inom kort ett mail från Tickster, som innehåller bekräftelsen på ditt köp av marknadsplats. I mailet framgår vilka platsnummer du har. Mailet är det samma som du fick i samband med betalningen av din plats. Där framgår även om du har köpt till el. Om du vill se var din plats ligger mer exakt kan du använda denna karta, https://arvikamarknad.se/onewebmedia/Marten.pdf.


Om du vill boka flera platser kan du kolla vad som är ledigt via vår bokningssida hos Tickster: https://secure.tickster.com/jxxdgx894wvegup


Det är viktigt att du har kört ut din bil från området kl 08.00 för då kommer de första besökarna. Bilar kan parkeras på andra sidan järnvägen, i hamnen. Kl 17.00 stänger marknaden och sopåkarna börjar ta hand om det ni inte vill ta med hem. Var noga med att ställa ihop kartonger och sopsäckar för att underlätta för sopåkarna.


Vi har i år flyttat marknadskontoret till Ritz, som ligger i korsningen Kyrkogatan/Hamngatan (se kartan). Öppettiderna på marknadskontoret är fredag kl 19-23 och lördag kl 06-11.


För övrig information är vårt mobilnummer 0702064855 tillgängligt, och du kan även nå oss på info@arvikamarknad.se.


Alla platser är utmärkta. Var snälla mot varandra och försök lös eventuella problem själva, men vi finns annars tillgängliga.


Elen kommer att dras fram från kl 05 på lördag morgon. Om du har glömt att köpa till el så kan det göras via denna länk, https://secure.tickster.com/jxxdgx894wvegup?c=gt0v39l. Glöm inte att ta med minst 20 meter kabel för att koppla på er. 


Toaletter och vatten finns utmärkta på kartan på hemsidan.


Arvikamârten finns på facebook, på följande länk https://www.facebook.com/profile.php?id=100092387964129


Vill du ha med ditt företag på vår facebook-sida så skickar du en bild eller länk till oss så lägger vi upp den.


Vi finns även på TikTok på https://www.tiktok.com/@arvikamarknad


I år har vi fått till att man åker för halva priset med tåg och buss till Arvika på lördagen. Biljetter bokas via Värmlandstrafik. Har du en enkelbiljett via Värmlandstrafik till Arvika så får du fri hemresa.


Som ni märker försöker vi utveckla marknaden och vi vill gärna ha era synpunkter efter marknaden så vi kan förbättra det som inte är bra. I år är det ca 50% fler försäljare än 2022, och vi räknar med fler besökare än de senaste åren.


Hjärtligt välkommen till Arvika!


Andy von Essen

Mârtensgeneral


GÅ MED I NYHETSBREVET


Få de bästa månadserbjudandena från oss

 
 

Stycken är de viktigaste byggstenarna för hemsidor. För att ändra innehållet i denna text dubbelklickar du bara här eller klickar på Redigera text. Du kan också ändra stilen här. Om du drar texten flyttas stycket på sidan.